Svärfar ❤

Som jag kanske har berättat här på bloggen så ligger min svärfar på sjukhus. Det är nu 2 veckor sen som han råkade ut för en hjärtinfarkt på Gotlandsbåten mitt i natten.
Han och Thomas mamma med mormor och morfar skulle åka till Gotland och tog natt båten och fick en hjärtinfarkt mitt ute på havet. Han fick åka ambulans helikopter till Södersjukhuset och läget var ganska kritiskt och det är det fortfarande. 

Han har ett hål i ena hjärtklaffen och hålet har blivit mycket större nu. Han får inte anstränga sig för då kan hålet bli ännu större och risken är att han kan dö när som helst. Som läget är nu så kommer han förhoppningsvis operera sig den här veckan och vi alla håller tummarna på att han klarar operationen. Risken är att han inte överlever operationen. Eftersom den är så pass stor.
Så just nu är det lite tufft här hemma. Vi tänker på honom hela tiden! 😢

Barnen har fått varit uppe och hälsat på sin farfar på sjukhuset. Dom älskar verkligen sin farfar. 

Vi håller alla tummar och tår att han piggnar på sig och blir frisk. Vi är inte redo att låta honom bli en ängel än. Även om han är gammal så kan han få många år till här på jorden. Vi är inte redo att släppa honom än! 
Han är en väldigt genomsnäll och envis gubbe och en kämpe.

Du ska klara det här! Hör du det, Mats?
Du får absolut inte lämna oss. 
Du får kämpa på!!! 

Vi älskar dig! ❤ 



1 Kicki:

skriven

Fy, hoppas allt går bra! Kram

2 Keno Boman :

skriven

Hoppas allt gått bra med planerade operationen på Thorax,Uppsala. Bästa hälsningar från din sänggranne på SÖS sista dagarna innan avfärd med ambulanstransport till Uppsala.

Kommentera här: