1 januari 2016

Godmorgon!
Första blogg inlägget för det här året. Känns lite lustigt! Men skönt att det är ett nytt år och att vi börjar gå mot ljusare tider.

Det nya året firades in med att jag stod på balkongen ensam och tittade på alla raketer. Alicia gick och la sig precis innan tolv slaget. Tindra ville redan gå och lägga sig vid 22-tiden. Så jag stod där en stund och tittade! Rätt skönt att slippa gå ut. Vill inte stå där nere på gatan när raketerna smäller av.

Det räckte med att nån jävla idiot såg till att en stor raket for in på min balkong och small av där. Flög upp ur soffan och Tindra vaknade livrädd och ledsen. Gick ut på en rökfylld balkong och skrek till dom där nere och hålla avstånd från lägenheterna. Inte okej som detta hände! Det var bara ren tur att varken jag eller barnen stod där när den raketen kom in farandes på balkongen. Det hade kunnat sluta riktigt illa!!

Katterna gömde sig. Men kom fram lite då och då. Det var nog inte så värst illa för dom. Dom blev väl lite skraja. Tittade sig omkring. Men annars låg dom i soffan och sov. Dom brydde sig inte sen. Så det var ju skönt!

Nu är iaf tjejerna vakna!
Så dags att fixa i ordning lite frukost.

Hoppas ni andra hade en lugn och bra nyårsafton!

God fortsättning, på det nya året!!

Kommentera här: